Navigatie overslaan
Belastingdienst - 24-10-2023

Uw FSV-registratie: wat doen wij en wat kunt u doen?

afbeelding ter illustratie: vrouw aan tafel met laptop en brief

Wij willen u zo goed mogelijk informeren over het onderzoek naar uw FSV-registratie. Heeft u hier vragen over of bent u het niet eens met het resultaat van ons onderzoek? Dan kunt u contact met ons opnemen. In dit artikel ziet u welke mogelijkheden er zijn.

Infographic Dit doen wij / Dit kunt u doen

Dit doen wij

In de afbeelding hierboven ziet u bij ‘Dit doen wij’ wat de Belastingdienst doet en gedaan heeft. Na het uitzetten van de FSV in februari 2020, is het onderzoek gestart. We onderzochten wie er in de FSV stonden en waarom. En wat de gevolgen hiervan waren. Daarna informeren wij alle FSV-geregistreerden hierover. Eerst over hun registratie en over de redenen ervan, daarna over de resultaten van het onderzoek naar de gevolgen.

Dit kunt u doen

Bij ‘Dit kunt u doen’ ziet u de mogelijkheden die u als FSV-geregistreerde heeft:

Afronding van uw FSV-dossier

Wij hopen met u tot een afronding te komen waar u tevreden over bent. Bent u het niet eens met de uitkomst van het onderzoek? Wij gaan graag persoonlijk met u in gesprek over wat u nodig heeft.

U kunt ons gratis bellen op 0800 - 235 83 56. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 8.00 tot 17.00 uur. Of maak een afspraak voor een telefoon- of videobelgesprek. U kunt ook met ons chatten via het chatsymbool rechtsonder op deze pagina.