Navigatie overslaan
Belastingdienst - 25-05-2023

Onderzoek naar gevolgen FSV-registratie 5 juni 2023 klaar

Bent u vóór april 2023 geïnformeerd dat uw persoonsgegevens in de FSV stonden? Dan kunt u per 5 juni 2023 de resultaten van het onderzoek naar uw FSV-registratie zien in uw persoonlijk overzicht.

De meeste mensen waarvan de gegevens in de FSV stonden, hebben hierover voor april 2023 een brief ontvangen. Wij hebben voor iedereen onderzocht wat de mogelijke gevolgen waren van hun registratie. En of iemand recht heeft op een tegemoetkoming.

Op 5 juni 2023 zal voor de meeste van hen het onderzoek naar de gevolgen van de FSV-registratie klaar zijn. Zij ontvangen de uitkomst van het onderzoek per brief. Een deel van hen is inmiddels al geïnformeerd.

Persoonlijk overzicht

De uitkomst van het onderzoek kunt u zien in uw persoonlijke omgeving op het FSV Portaal. Hiervoor moet u inloggen met uw DigiD. Daarna kunt u een persoonlijk overzicht aanvragen.

Contact opnemen

Heeft u vragen over uw FSV-registratie, dan kunt u ons bellen op 0800 - 235 83 56 of uw vraag stellen via de chat. U kunt ook een afspraak maken voor een telefonisch gesprek. Klik hiervoor op ‘Inloggen’ rechtsboven in uw scherm en daarna op ‘Een afspraak inplannen’. U kunt dan zelf kiezen op welke datum en tijdstip u gebeld wilt worden.