Navigatie overslaan
Belastingdienst - 31-08-2023

Contact gezocht met melders over Msnp-afwijzing

Heeft u een melding gedaan omdat u vermoedt dat uw aanvraag voor Minnelijke schuldsanering (Msnp) is afgewezen als gevolg van de FSV? Dan heeft u van ons een kaartje ontvangen met het verzoek om contact op te nemen. Heeft u ons nog niet gebeld over uw melding, dan kunt u dit nog doen tot 11 september 2023.

Aanvraag Minnelijke schuldsanering en FSV

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom een aanvraag voor Minnelijke schuldsanering (Msnp) is afgewezen. In de meeste gevallen speelde de FSV daarbij geen rol.

Een aantal aanvragen voor Msnp is tussen 1 januari 2012 en 3 maart 2020 afgewezen als gevolg van een registratie in de FSV. We vroegen mensen die een vermoeden hadden dat hun FSV-registratie een rol speelde bij hun afwijzing, om zich bij ons te melden. Dat kon via de meldknop op onze website.

Neem contact op voor 11 september als u een melding heeft gedaan

Als u zich heeft gemeld, dan heeft u een kaartje via de post ontvangen met het verzoek om ons te bellen. Wij komen graag met u in contact. In dit gesprek willen wij met u praten over waarom u vermoedt dat uw FSV-registratie een rol speelde bij de Msnp-afwijzing.

Heeft u een melding gedaan maar nog niet gebeld? Doe dit dan voor 11 september. Bellen kan gratis op 0800 - 235 83 56.

Wat gebeurt er als u geen contact opneemt?

Als u geen contact met ons opneemt, gaan wij verder met het onderzoek naar uw FSV-registratie. U ontvangt dan binnenkort uw afsluitende FSV-brief.

Vragen?

Als u vragen heeft over uw FSV-registratie, kunt u ons bellen. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 8.00 tot 17.00 uur. U kunt ook een afspraak maken voor een telefonisch gesprek.